Työn alla juuri nyt:

Aika monta vuotta on vierähtänyt Antroposeeni-projektin parissa ja viime vuonna saavutimme tärkeän välietapin. Peli on nimittäin julkaistu iOS-laitteille!

Antroposeeni App Storessa

Antroposeeni Facebookissa

antroposeeni.fi

Hommahan on sellaisessa vaiheessa, että nyt vedetään hetki henkeä ja mietitään, miten juttua saisi seuraavassa vaiheessa parannettua. Seuraavana vuorossa olevat projektit edistävät Antroposeenia, joka on hyvinkin vahvasti pitkän tähtäimen projekti.

Antroposeeniin tehtyä ohjelmistorunkoa tullaan hyödyntämään myös tulevassa Srapnellit-pelissä, johon saimme alkuvaiheen rahoituksen viime vuonna. Srapnellit on dokumentaarinen peli, joka sijoittuu Tampereen Näsinpuistoon. Aiheena ovat vuoden 1918 tapahtumat.

Srapnellit-pelin demo on julkaistu Android-laitteille toukokuussa 2018. Lataa se täältä!

Kiinnostuneille kunnon tietopaketti projektista täällä!

Kesällä 2017 tein myös (en toki yksin, olihan siinä työryhmääkin ympärillä) lisättyä todellisuutta hyödyntävän tilateoksen Wunderkammer. Talven aikana teoksesta tehtiin uusi versio, joka nähtiin Galleria Rajatilassa Tampereella
17.2.-6.3. 2018.  Tätä olisi kiva esitellä muuallakin, joten vinkkejä ilmaisista/puoli-ilmaisista galleriatiloista otetaan vastaan! 

Ylipäätään nämä AR/VR/MR-hommat ovat vieneet mennessään ja esittävä-/tilataidetaustasta on niissä paljonkin hyötyä. Erilaisia digitaalisia ja muuten vain uusien esitys- ja ilmaisumuotojen taiteellista hyödyntämistä edistämään perustimme noin tusinan muun asian ympärillä toimivan henkilön kanssa Metaria ry:n pari vuotta sitten. Näihin kuvioihin linkittyy luontevasti myös touhuamiseni Digiteatterissa.


Siiderihommat ovat jatkuneet myös, vaikka mitään yritystoimintaa en ole edelleenkään aloittanut. Pitkällisten laskutoimitusten jälkeen omiin tuotantotiloihin ym. sijoittaminen ja sitoutuminen satojen tuhansien lainoihin vuosikausiksi ei tällä hetkellä houkuta. Tuotantomäärät kasvavat kuitenkin ihan harrastuspohjaltakin, ja taitoa karttuu. Valmistan syksyisin aitoa siideriä Lepaan viinitilalla. Viime vuonna markkinoille saatiin Hämeen Hitain-siideriä sekä uutuutena Tärviötä. Siideri- ja olutkuvioista lisää juttua täällä.

Niin, ja auttelen Maria parhaani mukaan meidän hunajabisneksessä. Eli jos tekee hunajaa mieli, niin ottakaahan yhteyttä!

Yleisesti ottaen voisi sanoa, että pyrin tulevaisuudessa yhä enemmän vuodenaikojen mukaan rytmittyvään elämään, jossa loppukeväästä alkusyksyyn vietetään reipasta maalaiselämää ja loput vuodesta digitaiteillaan verkossa. Käytännössä tähän ideaaliin ei ole aina päästy.

Ja mitäs muuta?

Ai niin! Kirjoittamaani Täynnä elämää-näytelmää on kyllä koko ajan ohjelmistossa ja tälle vuodelle olisi kai parikin vetoa tulossa. Ajantasaisimmat tiedot seuraavista keikoista löytyvät Facebookista. Eli jos haluat esityksen keikalle, niin ota hyvissä ajoin yhteyttä!

Muitakin proggisvirityksiä on, mutta niistä enemmän asioiden varmistuttua. Kaikenlaista kiinnostavaa on koko ajan tekeillä!ETUSIVU

INFO

CV

YHTEYS